2017-10-18 23:57:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A szerencse ön mellett áll

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll a Vénusszal, szemben az ön jegyével, ez a szerelmi életére kedvező hatással van. Arra viszont figyeljen, hogy ne folyjon bele más emberek ügyeibe anélkül, hogy megkérdezné a véleményüket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem túl kedvezően indul a napja: folyton vívódik, fő a feje, talán még a foga is fáj. Valamilyen döntést kellene hoznia, de úgy érzi, kutyaszorítóba került. Kérjen tanácsot attól, akit legjobban tisztel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Érzékenyebb és érzelmesebb is lesz, mint máskor. Most különösen fontos az ön számára, hogy az otthonában minden rendben legyen. Tiszta és rendezett környezetre van szüksége, különben hamar idegessé válhat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ám a Jupiter a Skorpió jegyéből segíti önt. Minden félénkség, elfogódottság nélkül tud közeledni másokhoz, ezért ideális ez a nap az ismerkedésre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bár a szerencse ön mellett áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudja a lehetőségeit, ki kellene nyújtania értük a kezét. Ma különösen segítségére lehetnek ebben a csillagok. Mert önhöz vezetik azt az embert, aki támasza lehet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Jól megérti majd magát a kollégáival. Ma sikerül egy okos döntéssel elejét vennie egy vitának, vagy kibékíteni harcoló feleket egymással. A nyugalma lehet ma a legerősebb fegyvere, amivel meggyőzhet másokat is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Kellemes híreket kaphat, rendkívül boldog, legszívesebben kibújna a bőréből. Mégis jobb, ha egyelőre nem igen beszél a sikereiről, különösen nem azoknak, akik irigyelhetik érte.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Lelkesen segít, ha valaki ezt kéri öntől. Megérzi majd, mit érez a másik, sokkal előbb, mint az illető gondolná. Így mindenki az ön közelségét fogja keresni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehéz napra számíthat. Hamar kihozzák a sodrából, rengeteg a munka, de kevés az energiája, és csak lassan halad tervei megvalósításával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nehéz napra számíthat. Hamar kihozzák a sodrából, rengeteg a munka, de kevés az energiája, és csak lassan halad tervei megvalósításával.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, érzelmeket és érzékenységet ajándékoz önnek. Munkájában ma kiegyensúlyozott körülményekre számíthat. Ennek is köszönhető, hogy sokkal többet elvégezhet, rengeteg lemaradását is behozhatja. Az estét töltse barátaival, a jól végzett feladatok tudatában!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma próbára teheti a türelmét egy barátja, vagy más, önhöz közel álló személy. Lehet, hogy segítséget kér az illető, de ön tapintatlannak érzi a kérését. Húzza meg a határokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: